Årets eventyragtige film i år 2015

I løbet af de seneste par år har vi oplevet en sand storm af forskellige film af høj klasse, hvor der på mange emner som fx superhelte og science fiction har været et sandt gennembrud. I år er ingen undtagelse og det ser ud til at år 2015 kommer til at være et helt gennemført genialt år når det kommer til film inden for de forskellige genrer. Vi har allerede set det i starten af året og slutningen af år 2014 hvor der kom et hav af forskellige værdige film som allerede nu ser ud til at blive tidsløse klassikere.

star-wars

For mange vil året nok blive markeret med slutningen hvor den nye Star Wars kommer ud. Jeg har aldrig været den store nørd når det kommer til Star Wars. Det er gode film, men har ikke lige fanget mig. Dog skal jeg helt klart se den nye når den kommer, især når den er instrueret af J.J Abrams. Af andre store film jeg ser frem til så er Tomorrowland også helt klart noget der er højt på listen. Det er et klassisk Disney-eventyr med et helt eventyrligt cast som nu på de trailere der er ude ser ud til at blive gennemført fantastisk. Mine forventninger er i hvert fald høje, så håber at de kan blive indfriet.

Der er selvfølgeligt også mange andre film at se frem til og også inden for andre genrer. Det er selvfølgeligt noget jeg vil skrive noget mere om i løbet af de kommende uger mens jeg ser frem til de mange film der kommer i løbet af året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *