Besøg og hjælp i det vestjyske

Jeg har for nyligt haft et par fridage fra skolen, hvilket altid er behageligt. Jeg har brugt tiden fornuftigt med et smut hjem til mine forældre i det vestjyske hvor jeg også fik besøgt et par gamle venner og veninder der også var hjemme eller stadigvæk er bosat i det vestjyske. Det har været en god tur hjem, hvor jeg også blev sat på en opgave af mine forældre. Selvom jeg ikke lige forventede at jeg skulle arbejde, så var det dog en virkelig sjov opgave som jeg hyggede mig meget med.

Mine forældre har som de plejer været tidligt ude og har lagt en stor plan for renovering af terrassen til foråret. Dette betyder også at de skal have fat i nogle nye havemøbler til når det hele er klar. Dette mente de at jeg kunne være en god hjælp til, hvilket smigrede mig lidt. Jeg har været inde og kigge på forskellige Havemøbler i flere timer og tror også jeg har fundet nogle der er helt perfekte til den nye terrasse ud fra hvordan de har planlagt den kommer til at se ud.

Trademax

Nu er det bare med at vente til at det bliver forår så de for alvor kan komme i gang. Jeg ser frem til at det hele er færdigt, især når jeg skal hjem på besøg og opleve det hele når jeg skal holde noget af min kommende påskeferie i det vestjyske, hvor jeg håber at vejret byder til sjov og hygge på den nye terrasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *