Fester og andet sjovt i indre by

partyDet har været et par travle dagen den seneste uge hvor det især frem mod og i løbet af weekenden blev til et trættende affære. Det var dog bekostning på gode ting det meste, så man kan sige at det har været det hele værd. I løbet af ugen har jeg haft rigtigt travlt med skolen og har tilbragt alt for mange timer på biblioteket sammen med min studiegruppe. Det har været rigtigt trættende og selvom jeg er glad for at bruge tid sammen med de andre og de er rigtig hyggelige, så tror jeg godt at vi kunne mærke det lige blev en tand for meget til sidst.

I weekenden skulle jeg egentlig have læst, men jeg trængte sådan til en pause, så jeg gav den ekstra gas med læsningen onsdag og torsdag og kom overraskende nok så langt foran at jeg faktisk kunne give mig selv ro og tage en slappe med et par øl. Det blev til en fest hos Mette fredag som var super hyggeligt. Mette er lige flyttet ind i en lejlighed i Skindergade så det blev nærmest så centralt som det kunne. Normalt er jeg mest til at gå i byen på Nørrebro, men det var et meget sjov afbræk at tage en tur i indre by og se hvad den kunne byde på. Vi havde en fantastisk tur og en lige så god næste dag hvor det blev til en rigtig slappe-af dag med film og snacks samt hvad der ellers hører til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *