Om Kulturellen.dk

Dette er en side hvor jeg hurtigt vil beskrive hvad kulturellen.dk er for en side og hvad du kan forvente at finde herinde på bloggen. Kulturellen er en blog skrevet af mig, Ellen, hvor jeg vil skrive om en lang række emner. Hovedfokus på bloggen vil være inden for forskellige facetter af kultur, hvor jeg vil dække et utal af forskellige emner med alt lige fra hvad der rører sig inden for musikverden, inden for film og andre former for kultur som fx forskellige teaterstykker.

Bloggen er et personligt projekt fra mig hvor jeg vil skrive om mine interesser men også om mit eget liv. Du vil derfor også kunne finde emner som kun omhandler mit privatliv der selvfølgeligt også omhandle hvad jeg laver på min uddannelse og hvordan det påvirker mit syn på de forskellige arter af kultur jeg skriver om herinde. Jeg vil forsøge at lave en god blanding af det personlige og det mere professionelle på bloggen som jeg vælger at kalde det. Det er en personlig blog og det vil den også bære præg af. Det er ikke en decideret anmelderside, men en hyggeside man et professionelt islæt hvor der vil være det bedste fra begge verdener.