Tid til kultur og fritid

Jeg har haft vanvittigt travlt på studiet hvor vi lige nu sidder og laver en række opgaver om den tyske filmkunst. Det er super spændende at skrive om hvordan det har ændret sig fra den tyske stumfilmskultur tilbage i 20erne og 30erne hvor de fleste nok vil tænkte på ’Metropolis’ som er et mesterværk i sig selv. Den travle tid har dog betyder at jeg ikke har fået set så meget af byen og den kultur den byder på som jeg måske ønskede. Det har jeg dog tænkt mig at lave om på og der er en række spændende forestillinger jeg skal til i løbet af den kommende tid når jeg får tid til at være mig selv igen. En af de forestillinger jeg glæder mig mest til er denne sag som de spiller ude på Aveny T på Frederiksberg.

Jeg har hørt meget godt om forestillingen og er så småt også begyndt at læse bogen der har lagt op til forestillingen og indtil videre er jeg rigtig godt fanget. Jeg glæder mig rigtigt meget til at se stykket og vil selvfølgeligt også komme med en anmeldelse når jeg har fået den set og fået sat mine tanker på plads efterfølgende.
Det er dog ikke kun kultur det skal handle om den næste tid, vores udendørs terrasse ved bygningen er snart blevet færdigrenoveret og jeg har lovet nogle af de andre beboere at vi skal dekorere det sammen og har fået til opgave at købe møbler til det hvilket jeg ser meget frem til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *