Vi har fået ny terrasse!

Jeg har et par gange skrevet om den nye terrasse vi har fået til bygningen. Grunden til at jeg har skrevet så meget om den skyldes nok at jeg virkeligt har set frem til den og til at komme ud og sidde på den sammen med et par glas gode rødvin eller hvad der ellers falder mig ind at nyde den kommende tid jeg skal være ude på den. Håndværkerne fik det hele gjort færdig i tide hvilket var en dejlig positiv overraskelse. Det var dog ikke dem der havde det sidste at gøre færdig, men derimod mig som skulle finde møblerne til. Valget faldt på et par udendørs møbler fra Trademax.dk som jeg fik anbefalet af Mette der har handlet med dem før og kunne sige god for dem. Jeg gik nærmest igennem alt inde på http://trademax.dk hvor jeg grundet min nysgerrighed lige kom igennem nærmest hele deres udvalg inden jeg brugte et par dage på at kigge igennem inde på Trademax indtil jeg fandt det nye sæt.

udendørs møbler fra Trademax

Efter at have taget det op med de andre naboer fik vi bestilt og endda også holdt os inden for budgettet og nu altså fået sat møblerne op til brug. Jeg har sammen med de andre naboer fået brugt møblerne ganske flittigt allerede og det er også allerede blevet til den første halvsene aften derude hvor vi kunne nyde vores lille nye oase blot få hundrede meter fra det pulserende liv på Nørrebro helt i fred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *